Min prins,

Ville dela med mig om hur duktig min lilla prins är!
Körde den så kallade inkörning grejen idag, han drar alltså ett däck!
Var inga som helst bekymmer trots att han inte varit spänd framför den på säkert 1 1/2 månad. Märker för varje gång att vilat i några dagar, eller veckor hur mycket han mognar och tar till sig av all "info" man ger honom. Det är det som får en att skaffa unghäst och börja om från början. Att vara med från början och se sen hur arbetet och tiden man lägger ner ger resultat!
Gjorde många basic saker med honom idag. Halt, skritt, skritt halt. Många övergångar med andra ord! Sen gjorde vi några svängar och volter här och var där det gick så han får känna att "skaklarna" tar emot när han vänder. Första gången stannade han och ville nosa på dem, vilket jag lät han göra. Han tyckte det var lite obehagligt i början med släppte sen. Så skötte han sig så bra sen, som vilket inkörd häst som helst! Fortsätter han såhär kommer vagnen åka på nästa helg och låta han dra den, utan att jag sitter i självklart, korta sträckor.
Tänk att jag ska få köra in min lilla ponny, som inte är så liten längre, själv. Så roligt och spännande, och allra minst, lärorikt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0