Helgens resultat!

Hade med mig bra resultat hem från vartofta! :D
Två fina och duktiga hästar! Vi börjar med evert som slutade på 38p, silver och eftersom han var den enda valacken i sin klass gick han atomatiskt vidare att tävla om att bli champion valack.
Ajax fick 39 p, silver och klassvinnare. Men han behövde 40p för att få tävla vidare om att bli champion valack så redan efter Ajax klass så visste vi att Evert vunnit titeln som champion valack!
Ajax fick bara en 7a på sin trav, han blev riktigt taggad redan vid uppvärmning så han bockade och ville inte springa rakt när jag visade honom så det blev inte någon riktigt trav, han taktade och fick inget bra flyt! Hade han fått till traven, och fått en poäng till så hade han fått 40p och blivit champion valack. Men är självklart jätteglad att min egna lilla stjärna vann den titeln! :D
När det gäller Evert är det fortfarande traven som behöver jobbas på. Han var inte heller helt fräsch. Domaren tyckte också att han såg stel ut och kunde bero på vädret. Men jag har mina misstankar. Kommer i ett senare inlägg idag.
Så kort sammanfattning. Ajax, 39p och klassvinnare. Evert 38p och champion valack, super nöjd! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0