Im back!

Ikväll ska jag försöka få ihop några inlägg tänkte jag!
Har varit nycket det senaste, i torsdags kom Evert ner till skolan och jag låg inte i sängen förrän vid tolv, sen upp vid halv sju på fredag för att jobba, sen jobba med evert. Så har mina dagar sett ut fre-sön, har jobbat på skolan, jag och Therese, sammanlagt 17 hästar om vi räknar med våra egna! Vi var helt slut på kvällen och vi somnade gött sen på kvällen!
Idag har varit en ligga i soffan dag, med Greys anatomy som sällskap, big like!
Nu sitter jag på tåget påväg ner till skolan, det är påsklov och privathästarna ska tas hand om, och eftersom Evert är nere på skolan ingår jag i den skaran.
Vi hörs antingen ikväll eller imorgon! Hoppas ni får en trevlig fortsatt dag och att ni haft en bra påsk! :)


Hanna & Leo, film!

En liten film från markarbtesträningen, är ganska nöjd, mer än att jag skulle vilja räta upp mig sjäv några gånger, och reagera tidigare, men är riktigt nöjd i alla fall! :)


Hanna & Leo

Några bilder fån förra veckans markarbetsträning,
Jag tappade helt självförtroendet och bestämde mig i sista stund att vi skulle över, och jag tryckte till och vi/jag bokstavligt talat flög över!
Behöver jobba på min eftergift, eller korta upp tygeln så kommer det automatiskt.

TIPS!


Nej jag har inte flått min häst, jag har bara (fäll) borstat honom, haha!

Ett tips till er med hästar med lång päls! Jag använder mig av en svettskrapa, en sådan med "tänder/taggar" på. Så mycket bättre än att stå där med ryktsten efter ryktsten som går åt som bara den! De hästar med mycket päls, typ mina, älskar när jag använder den, speciellt Dolly, hon gillar när det kliar och river i pälsen som kan vara skönt när dem fäller!

bildkälla


RSS 2.0