Utsällning 11/8

Bättre sen än aldrig..?
Var iväg med Ajax & Evert i Nossebro på utsällning. Kom hem med helt OK resultat! Vi börjar med Ajax.
Han kom hem med 36p, silver. LIte skillnad från förra gången när han kom hem med 40p, klassvinnare och Champion Valack. Men som de flesta utsällningar är det en bedömningssport, det beror så enormt mycket på domaren! När Dolly ställdes ut för denna domaren så kom hon hem med 40p, och det är trots att hon är hjulbent som drog ner henne till en 7 på någon av bedömnings spalterna.
Jag är nöjd med Ajax, han skötte sig bra och jag kände att jag fick fram honom bra, lite med action i traven men det berodde på mig som jag "gav" honom min energi som jag hade. Skulle peppat mig själv lite mer och visat att "här kommer jag och min häst" Blir lite loj av mig, haha. Domaren gillade inte Ajax och skrev bla i protokollet att han hade en tungt huvud och var en mäktig modell! Så nästa gång för denna domaren åker Dolly med istället för Ajax. ;)
Evert slutade på 38p och klassvinnare. Var emot 2 andra hingstar i hans klass, det var roligt att han "vann" över dem. Jag tyckte dem var riktigt fina!
När det var Everts tur att visas var jag typ en vandrande zombie inne i ringen, hade inte energi kvar alls och det smittade då av sig på Evert som också blev loj och inte alls fram. Så drogs ner till en 7:a på traven. My bad! Men domaren gillade honom, och skrev positiva saker i protokollet! På traven skrev hon dock att han var markbunden och behövde mer energi. Så nu blir det hem och klättra och gå igång kroppen så han svävar fram nästa helg i Vartofta. haha!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0