Stickhår

Såhär står det i boken av Eddy blom "en speciell hästbok"

"Stickhår är längre hårstrån som sticker ut och är ett tecken på störningar. De vanligaste symtomen är påverkan på lungor, mag och tarmkanal, hullömhet, gallor, karledsproblem, hudutslag, diarre, förstoppning, blir trött, svullna lympkörtlar, röd ögonvita, bihålesymtom, feber, ökad hjärtfrekvens, hosta och näsflöde. Detta är symtom som kan vara utöver de långa håren, men som man inte alltid märker av, Stickhår orsakas av virus, infektion och mag-eller urinproblem"

ser ni dem långa håren på halsen och huvudet på Evert? 

Evert har några av dessa symtom, de långa håren, röd i ögon, lite näsflöde, hostar ibland. Jag har trott att det varit en vanlig förkylning så han har fått stå inne på nätterna och vilat i några dagar.

Idag var våran massör (http://oakhillranch.se) ute och kollade på Evert. Det satt bla i njurarna. Sen har hovrötan han haft/har påverkat honom lite också. Men det är bara att fortsätta med hovtjäran till det blir bra. Om det nu kan bli det med tanke på att det regnar dag ut och dag in. Det är nästan så att det inte hinner torka upp i fossingarna när de står inne på natten.
Så vi ska börja med att avmaska och så kommer han få ett tillskott som ska rensa ur kroppen på det han har i kroppen som har inte kan ta hand om själv. När kuren med tillskottet är slut ska hon komma ut och kolla på honom igen så ser vi då om det är något kvar på honom.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0