Det rullar på!

Har inte alls varit särskilt aktiv det senaste. Tror att körkortet har påverkat en hel del där, haha! Har varit ute och kört mycket, varit med Therese massor!! Hästarna är igång, och jag har börjat jobba så har inte riktigt hunnit, vilket är synd, har massor jag vill skriva! Nu till helgen hopps jag kunna sätta mig ner och skriva lite! :)
Om ni undrar vad jag jobbar med så är jag antställd som tim vikarie på förskolor i Alingsås, roligt! Har jobbar fyra gånger denna veckan redan. Så dem ringer samma dag och frågar om man kan jobba. En liten nackdel med det är att man inte riktigt kan planera sina dagar. Men just nu är jag bara glad att jag får jobba! Skönt att vara igång. Jag är redan inplanerad tre andra dagar den månaden, roligt att dem vill att jag jobbar så något bra måste man ju göra iaf, haha ;)
Nu är det helg i alla fall, så på förmiddagen åker jag iväg till stallet, sen på eftermiddagen ska jag träffa min kära vän Josefin, vi ska äta ute, sen blir det bio, Madgic Mike, med Channing Tatum. Han är också med i 21 jumpstreet, Dear John, två riktigt bra filmer :)
Bio hela två gånger denna veckan, i onsdags var jag och Therese iväg och såg Grannpatrullen, så rolig! Haha.
Nej nu är det dags att ta sig upp ur sängen och dra sig emot stallet!
Vi hörs :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0