Back in school!

Jag och Therese tog bilden för några veckor sedan, och styrde emot Strömma! Känns konsigt att man har gått där, och det var ju inte länge sen, i Maj tog jag studenten, känns som en evighet!!
Var roligt att träffa elever och personal men det bästa var nog hästarna, haha. Det lite gulliga var att alla tittadeupp när vi kom och började gå emot oss, och som ni ser på Lillebror (bilden upp till vänster) var väldigt social och skulle nosa och ville bli kliad! Saknar mina och Therese galna galopp race. Vi var typ dem enda som ville göra det och verkligen lät hästarna sträcka ut och springa av sig alla sin energi! Så hästarna var välmotionerade när vi jobbade helg! haha. Men ibland på någon häst så kunde vi allt få till ett lite seriöst dressyrpass i paddocken eller ridhuset, vi kan om vi vill. ;)
Eftersom dem går lektioner i ridhus och någon uteritt i veckan så var det mycket uppskattat, av både hästar och personal. ;) hehe.Speciellt av hästarna!
Vi saknar det allt lite, blir som en stor familj nästan, när manbott där i tre år, varit med männsikor så gott som hela tiden, 24/7. Det blev en stor omställning när man ser packade ihop och flyttade hem igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0