Gårdagen i sin helhet, typ!

Igår klipptes kungen! Han var duktig för att vara första gången, stog och halvsov och tyckte det var skönt att bli av med alla päls! Förstår honom, hade jag också varit!
Sen blev det longering med en bom. Travade över och fick ett riktigt bra flyt och han hittade avståndet bra. Gjorde samma sak i galopp, lite svårt i början, blev några små konstiga galopp steg innan bommen, men efter några gånger och jag hjälpte honom med att använda rösten om han skulle korta galoppen eller länga galoppen så fick han allt till det i slutet. Då duktig han var! Så glad att äntligen vara igång med honom igen

Sen packa med sig klippmaskinen, hoppa in i bilen och styra till Therese, där klippte vi hennes två hästar. Sen skulle vi boka biljetter, meningen var att vi skulle gå på bio, filmen Ted. Han som bar gjort family Guy, bäst! Men det var fullbokat och så fanns det inga platser brevid varandra..så skippade det så blev det en hemmakväll! Det är våran grej, hyrfilm, godis/glass och en cola flaska! (Se bild ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0