Arg som ett bi!!

Sitter i stallet och surar, typ! Hade börjar klippa Dolly och helt plötsligt slutar maskinen klippa och den låter typ inget. Skruvar isär HELA maskinen och ser att den lilla grejen som får plattan att röra sig så att bladen klipper, har slitits ut så mycket så att den får inte längre fäste att snurra så den klipper helt enkelt inte. Suck! Får beställa hem en ny sådan liten sak. Inte så konstigt att detta händer, vi har haft den i snart tio år och fungerar perfekt! ;)
Kanske lite svårt att se på bilderna (som är kopierade, då appen strulsr, därav kvaliten..) hur jag menar men den är såpass sliten så den lilla skruven som snurrar får inte längre fäste i den svarta lilla saken, så bladen rör sig inte helt enkelt!
Troligen har jag en klippmaskin att låna, men lite surt att Dolly är halvt klippt..!


Kommentarer
Postat av: Ida Klausner

Va tråkigt! Tänkte klippa min shettis också iår. Har ingen maskin ännu, men har tänkt köpa den som finns på Jula :)

Svar: Sv; Hur mycket motionerar du dina hästar? Jag klipper mina då två av dem motioneras 5-6 ggr i veckan, och man märker på dem att när dem går så mycket blir trötta av all sin päls. Dolly svettas ganska mycket, medans Ajax kan svettas lite grann, men mest klipper jag honom då man märker att han blir trött av pälsen!Evert på 2 år klipps då han sätter verkligen MONSTER päls! Egentligen vill jag inte ha honom klippt men eftersom dem går inne på nätterna när det är skitväder så svettas han av all päls och känner elakt att låta han stå och svettas. Och nu ska han börja köras på riktigt så kan det vara skönt att slippa all pälsen!
Har hört att klippmanskinen från Jula ska vara rikigt bra så det tycker jag du ska göra!
Hanna Ling

2012-10-31 @ 18:33:32
URL: http://idaklausner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0