Premering

Vad ju för några veckor sedan iväg på premering med Therese shelandsponny Nowa i Svenljunga, hon som står hemma hos mig nu. Hon blev godkänt avelsto med 36p och G.
Det var en nervös matte som lastade ur sin lilla ponny så det blev jag som visade Nowa på domaren vilket inte gjorde mig något, är ju van vid det så och tyckte det var roligare för Therese att sitta brevid och se sin fina ponny :)
Nowa tappade lite inne i ringen när hon blev själv och skulle skritta och trava framför domaren, hon fick inte alls till traven riktigt så fick nästan dra igång henne och hon kom liksom aldrig igång inget tempo alls.
Sen när bedömningen blev klar och alla kom in igen och man skulle trava en sista gång en och en så tände hon genast till och travade så glatt på framåt, så det där med att vara själv inne i ringen är inte hennes grej!
Både jag och Therese är nöjda med henne då hon skötte sig galant hela tiden, hon var lugn och stressade inte upp sig utan stog och betade och kollade på när dem andra hästarna visades. Nöjd matte och lillmatte som var iväg med lilla Nowa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0