Massagetid Bokad, igen.

Jag berättade kanske aldrig hur det gick förra gången jag var på Massage? Kan göra det så ni vet hur det ligger till. Var sjukt spänd nere i svanken. Hon kände och klämde på mina knän, och dom var kraftigt instabila och överrörliga. Så fick under nästan två veckors tid massera på vissa punkter så ska jag nu då tillbaka och se om det har blivit något bättre, har även använt Back On Track knäskydd så gått som dygnet runt, och det har blivit något bättre, gör fortfarande ont, låser sig ibland och det känns ibland som om att det är något som skaver helt enkelt.

Men klockan nio ska jag tillbaka, så nu håller vi tummarna!! :)


Tidsinställt - sitter hos frissan

Nu sitter jag hos Frissan och kommer förhoppningsvis få en ny frisyr, har inte klippt mig på säkert ett år ungefär kanske (!?)
Här kommer en bild på hur jag vill ha håret, Lovisa har även lagt upp bilden på sin blogg, tycker verkligen den frisyren är jättesnygg, så tänkte prova den helt enkelt :)


Vårstädning

Är i full gång med att vårstäda stallet, känns mer som sommarstädning. Alla täcken hänger ute och jag har kommit fram till att alla mina täcken behöver verkligen tvättas, haha. Sen går tvättmaskinen för fullt! Schabrak, lindor, benskydd, reflextäcken, ja det mesta ska tvättas helt enkelt! Ungefär 4 maskiner till! :)
Skåp och hyllor har även plockats ur och gjorts rent. Hela stallet ska göras rent, och något som verkligen behövs göras är att plocka ner granriset! Hängdes upp några veckor innan jul som julpynt ute i stallet med röda rosetter i och det kan man väl säga är ganska så dags att plockas ner, eller vad tycker ni? ;)

Nej nu ska jag gå och byta tvättmaskin! Hoppas ni har det underbart i sommarvärmen! :)


Foto; Rebecka Johansson


Photoshot 24 April

Fotograf; Rebecka JohanssonFotgraf; Rebecka Johansson

Photoshot

Om en stund åker jag ut till Bergstena där jag ska köra Dolly & Ajax, och Rebecka kommer med, med kameran i handen och fotar, bilder kommer förhoppningsvis ikväll! Jag säger tusen tack till Rebecka som efter lite kort varsel sätter sig på moppen ut till Bergstena och fotar, det uppskattas! :)


Dagens


Dolly fick en ren svans idag, vilket var välbehövligt kan man väl säga! Sen en lite kortare och mera stilren man, den var väldigt sliten där nere så nu är den mycket bättre måste jag säga :)
För hennes del blev det lite agility och hoppträning idag. Hon tyckte det var roligt att hoppa, gjorde några små söta krumelur språng efter hindrerna.


Ajax longerhoppade jag med idag, studs. Värmde upp på ett kryss. Sen vidare på studs. Han tyckte det var riktigt jobbigt, det förstår jag, han har aldrig hoppat studs förut heller, så det var värt att prova. Hoppade två tre gånger i varje varv på studs, sen gav vi oss, det är så otroligt varmt ute så jag vet inte vad, Dolly svettas bara när hon går ner till hagen. Dom går uppe i sommarhagen nu på hela dagarna, dygnet runt går dom ute nu, så skööönt!

Dom fäller mycket nu, och snart kommer sommarpälsen fram! <3

Massagetid Bokad!

Nu ligger jag på massagebordet och får massage av Lena (som äger Ajax) ska även kolla upp mina knän, då dom har trasslar en hel del det sista, låst sig och det är något som liksom tar stopp där inne, svårt att förklara mer än att det gör riktigt ont, men jag har tagit mig igenom mer än halva praktiken och lagt smärtan åt sidan helt enkelt.
Hoppas ni är avis nu när jag ligger och får massage :-Dtidsinställt inlägg


Bilder från 17-18 aprilnysvampad Dollyvisst är hon charmig? :)

ibland blir det stopp..


Ajax

23 Januari (varit hos oss i en månad éxakt)


14 Februari, han har fått lite mer hull, och han gick inte alls mycket i vinter, då det har varit is på vägarna, och han är inte skodd, så man kan ha broddar, så han har gått 2-3 dagar i veckan. Inte alls mycket.


20 mars han står dock väldigt uppställd här, han är mest nyfiken på andra hästar som går i hagen framför, så bilden ljuger lite.


3 April Första gången vi kör med nya selen och svängeln. Lite lagom musklad, och hängbuk, haha ;)

17 April Han har varit igång regelbundet i ganska så exakt två veckor.

Det har allt hänt en del när jag kört honom i två veckor och Tindra har ridit, han kommer bli jättefin till sommaren sen :)


Jag är med och tävlar


klickbar bild

Nu är det ju trots allt påsklov!

Nu när det är påsklov och helg så kan jag faktiskt vara så duktig och uppdatera! :)
Våran är verkligen här! Vi har börjat ge hästarna vatten i badkar för nu är det inte minusgrader så det fryser, vi har gett dom i tunna hela vintern ;)
Man behöver inte klä på sig flera lager kläder för att man ska ut, och mina hästar fäller otroligt mycket! Snart är sommarpälsen framme på sina ställen.

Jag har börjar köra som ni kanske har läst? Dolly är verkligen jätteduktig och jobbar på jättefint och hon har börjar muskla sig nu när hon är igång regelbundet. Även Ajax har allt musklat sig lite och börjar få konditon och styrka, det gillar vi jättemycket! :)

Imorgon drar jag iväg till stallet och kameran kommer att få hänga med så det blir båder kort och film, hade jag tänkt, men jag säger en del, sen ska jag ta mig i kragen och göra det också, haha.
Idag körde jag Dolly så red Tindra med på Ajax, dolly var taggad till tusen och Ajax vad sådär, han har inte varit ridhäst så länge så han kämpar på och även Tindra. Om han får gå först är han riktigt pigg och framåt, och även om jag och Dolly kommer förbi i galopp kan han allt då också, Tindra tycker det är roligt att tävla, dock vinner jag men, det är tanken som räknas, haha.
Tänkte bjuda på lite bilder som jag har lagt in från kameran :)


Jag lever, jag lovar!

Bloggen har verkligen varit helt död, av den enkla andledningen att jag inte haft tid! Har praktik 8-16, där det är fullt ös! Sen drar jag vidare ut till mitt stall och motionerar mina små, sen vidare hem där jag slappar mest, sen försöker jag lägga mig i hyfsad tid för att jag ska orka med dagen. Det tar på krafterna!

Har fått min svängel nu! Så har börjar köra med mina hästar, vilket uppskattas mycket av Dolly & Ajax :)
Med Dolly jobbar vi vidare med mycket dressyr, vilke verkligen går jättebra, hon är riktigt lyhörd och hon älskar att börja köra igen! Ajax jobbar vi vidare på, med honom är det mycket lydnadsövningar, övergångar och lite intervallträning, att ex hålla traven lite längre sträckor och även galoppen, han är lite lat! Sen är han ju inte helt igång heller, men han orkar mer och mer hela tiden! :)

Om jag hinner ikväll tänkte jag slänga upp lite bilder! :)


RSS 2.0