Jag är med och tävlar


klickbar bild

Jag är med och tävlar


klickbar bild

Banbyggaren

Nu är hoppbanan gjord inför tisdagens träning, jag är banbyggare åt Emma, Celine, MLI och Johanna varje Tisdag ;)
Dock säger jag inte än vad det kommer bli, men det kommer nog bli skitroligt och och spännande ;)
Raserna är också blandade, fullblod, varmblod , islandshäst och nordsvensk :-D

Allt och lite till

Är tillbaka i skolan, och idag klockan åtta var det fotografering.
Vi började let´ktionerna klockan 10.10 och yeah vi kan åka hemifrån vid nio, men nej, får reda på att det är skoltoto klockan 8 så måste åka kvar i sju hemifrån! :o
Aja, nu är skolkortet taget och skoldagen slut för idag, ;)
Funderar på att gå ut och gå ;)

gårdagens med Dolly

Löslongerade Dolly igår vilket gick sådär, varken jag eller hon var på bra humör.

Gapa stoort!

Nu har tanläkaren varit här!
Började med Quattro, som var väldigt lugn, dock kollade vi bara tänderna på henne idag, och hon hade två vargtänder som ska dras någon gång efter jul, och vi hade kunnat dra dom idag, men veterinär måste vara med då, några nya regler, så vi åker hellre in och drar dom, men nu vet vi i alla fall hur det ligger till ;)

Dolly då, den lilla envisa ponnyn ;)
Hon gillar inte alls när man pillar och håller på i munnen, men vi kliade henne så gick det iaf sätta på den där i munnen så hon kunde gapa, sen kolla i munnen och det var väldigt vassa kanter! Så raspa vilket hon inte heller gillade särskilt mycket så kliande hjälpte inte, så vi fick bremsa, vilket hjälpte en stund, men sen ville inte Dolly, så hon tog en liten stund, men med lite tålamod så fick vi raspa färdigt hela Dollys mun så nu är den perfekt!
Ska blir roligt att se om det blir någon skillnad nu när jag kör henne eller i huvudtaget har bett i munnen, om det blir någon skillnad, har inte märkt ngt att hon borde vara irriterad, men man vet aldrig ;)

Godmorgon

Nu sitter jag lite halvvaken och har ätit frukost, har även släppt ut hästarna vid åtta och har även mockat och fixat all mat, och ändå är jag trött, eller jag känner mig nyvaken, ska man inte bli pigg när man håller igång på morgonen? ;)

Vid halv elva kommer tanläkaren och kollar på Dolly & Quattro, sen om vi får rida, kör jag sulky tillsammans med Linda & Quattro och säkert Lydia & Ferro, så kör vi Stenstorpsrundan, haha inte lätt för er att veta vilken runda det är men, det är en runda i skogen och kan man väl säga ;) SOm tar ganska så exakt en timma att rida ;)

Nej nu ska jag slänga mig i sängen och läsa min grymma bok som jag lånat av Rebecka, får skriva om den sen när jag läst ut den, vilket borde bli snart, haha! ;D
Lånade den i Lördags och har läst mer än halva boken, så kommer troligen läsa ut den idag eller imorgon ;)


27 september 2010

Nu sitter jag proppmätt och helt slut framför datan med tre barn som börjar bli tröttheten själva ;)
Körde min lilla prinsessa idag, med hacket vilket gick väldigt bra! :) Hade Tindra med mig som sällskap i vagnen och det var mysigt, vi satt och sjöng ;D haha.
Dolly var väldigt pigg och framåt idag, jobbade inget på formen idag, då jag känner att jag inte riktigt kan jobba henne rätt med hacket, och vill inte börja direkt när jag kör, utan känner att jag vill tömköra lite mera mer det först isf ;)
Inget Lena idag eller imorgon, tandläkaren hann ta Lenas hästar idag, så han eller hon eller vad det är kommer imorgon vid elva och kollar Dolly & Quattros tänder ;)

Haha, en fråga är Kanin i Nalle Puh en kille eller tjej? ;D

Gårdagens

Körde DOlly igår, vilket gick sjukt bra! :)
Hon var väldigt lyhörd, precis som i löslongeringen, och det var riktigt roligt att hon var så lyhörd även när man kör. I traven och skritten jobbade hon på verkligen med hela kroppen och man kände hur traven blev mer samlad och hela hon jobbade ,så roligt att se! :)

Idag får vi se vad vi hittar på, vi åker inte till Lena idag utan imorgon, då veterinären kommer runt elva och vi tänkte åka dit innan och rida ;)

Och Lovisa ska jag inte träffa idag, då hon skulle till sjukgymnasten så det blir en lugn dag idag ;) haha.

Och så är jag barnvakt till Tindra, och vi ska hitta på ngt super roligt ;D


You & MeBästBästBäst,

Måndag & Tisdag bockad!

Måndag; Träffa Lovisa i stan, åka till lena med Dolly och träna, och så ska hon få går där under natten tillsammans med Ajax! :) Vilket jag tror kommer uppskattas av dom båda! :)

Tisdag: Tandläkaren kommer till lena och kollar Dolly och Quattros tänder, Dolly ev massage.


Inte som jag tänkt mig

Nu sitter jag i lägenheten, hos Rebecka & Ingela, och det var väl igentligen inte riktigt meningen! ;D

jag var i stallet, hon fotade mig olika känslor, mockade, fixade det sista i stallet och tränade Dolly, och sen åkte jag med dom hem och har nu ätit och druckit cola. Anledningen är att vi ska fota dmo sista känslorna här hemma och så tänkte jag låna deras soffa och sova på inatt :-D Så mysigt!
Lite senare sen blir det pizza och cider ;)

träningen med Dolly gick jättebra! Hade en fotograf idag, Rebecka ;) Så några bilder kommer troligen ikväll eller imorgon ;)
Dolly var väldigt lätt idag och stegringarna satt verkligen, några blev höga och hon var säker i sig själv, vilket verkligen är super skönt! Sådan underbar känsla! Vädningarna är bra, lite finslipning bara! Skänkelvikningarna är också super!
Rebecka fick också prova och dom fick allt till det sen också! Såklart DOlly inte var riktigt som hon är med mig, men jag är nöjd med hur hon är med andra, och Rebecka verkade också glad :)
Hon provade att stegra med henne och dom fick till en liten stegring, och jag förstår om Dolly är lite osäker med någon annan och så var hon lite trött med ;)
Dolly var vekligen busig idag, Rebecka gav "galoppskänkel" ochså bockade hon, galopperade och studsade och stegrade och var allmänt glad och älskade livet för en stund tror jag med! ;)
Dagen har verkligen varit en perfekt dag, jag och rebecka har skrattat och bara haft det underbart :)

TACO

Strax ska jag och Lydia äta tacos, mumma!
Dagen har varit jättebra, mycket häst. Hade dressyr träning idag, på Lillebror, vilket gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra! En stor häst, som kan, men det är som det alltid är nu för tiden, jag som ska kunna och lära mig, jag har så sjukt stora problem med min sits, att bak med axlarna och ut med bröstet, jag har en tendens till att kura ihop mig vilket jag får panik på! ;)
Men jag ska tänka på hållningen som både Lena (min tränare) och Lena (massör & tränare) säger ;D 

Till helgen stallas våra hästar in för vintern, ganska mysigt, dock mockar ju bara jag på helger och lov, men ändå ganska mysigt när dom börjar så inne :-D

Skulle träffat Lovisa idag också på terminalen, runt 6, halv sju, men vi lyckas missa varandra och jag skulle med bussen halv sju, och kunde inte vänta, och vi fattar inte hur vi kunde missa varandra! :o
Har nämligen köpt en tröja och så ska jag få ett schabrak, men vi ska ses på måndag eftermiddag, så håller ni tummarna för att vi inte missar varandra, haha! ;D

En av de bästa,

Sommaren 2010 var verkligen så otroligt härlig! Speciellt i hästväg, jag fick låna Hönsetorps Ajax av Lena & Malin på Oak Hill Ranch, ett stort tack! Jag får komma och hälsa på den lilla killen snart! :)

Måndag & Tisdag...

... Är vi lediga, så härligt! :-D


skiss

Hade en linje på ena långsidan, och ett snett igenom, men det hindret stog så man kunde komma på sista hindret ´på linjen,och så hade vi ett räcke på andra långsidan.


värmde upp lite på räcket på andra sidan, men sen hoppade dom oxern och svängde sedan på hindret snett igenom,dom hoppade det från båda hållen vilket gick rikgti bra för Emma & Emelie (Johanna skulle inte hoppa så kom Emelie med Lixsa istället)
Hoppade linjen, med fyra galoppsprång från oxer till höger och så var det tre galoppsprång mellan hindret i mitten och sista hindret, och det gick rikgti bra där också, de höll ett bra och jämt tempo och de fick till jättefins språng :-DHoppade lite bana också, började på oxern till vänster, och ja, sen är det bara att följa det svarta strecket ;D
Och även här fick de till fina språng, höll ett bra tempo genom hela banan ;)


Och nu är jag banbyggare varje tisdag till Emma, Emelie, Celine och Johanna som ska hoppträna, och jag har redan börjat klura på en bana tills nästa tisdag :-D


Hoppträning

Snart kommer Emma till ridhuset där hon ska hoppa lite bana, kombination och en linje och lite bommar så vi tränar på galoppombyten ;)
Ikväll kommer skiss och lite hur det gick, och även kanske något kort eller film, annars så länkar jag sen till Emmas blogg så får ni se där helt enkelt ;)


Hoppträning idag på skolan, vilket gick sjukt bra, dock har jag en tendens till att luta mig framåt, har alltid haft det! Men det har blivit bättre det senaste men en bit kvar! Red Bohun, en jätte go kille som kan och är positiv framåt, när man väl hittar stödet och erbjuder honom det, och han söker sig neråt är han en jättefin kille! :)
Hoppningen sen, den gick super bra, bättre än förväntat, men det är bara jag som ska tränas upp, sen kan det nog bli en hoppryttare av mig också kanske?
Western, körning och hoppning, tror ni att det kan gå?

I MADE IT!

jag klarade matteprovet på kapitel 6, och har nu ingen matte förrän efter november lovet när vi ska repetera inför naionella :-D Så gött! :-D

Godmorgon!

Sitter och har Naturkunskap, och vi håller på med energirådgivning, och är lite lagom övertrött, jag och Therese var uppe till två och kollade på film och skrattade oss hesa, och somnade säkert inte förrän tre och sen skulle man upp klockan sju igen, så är lite lagom övertrött idag ;)

Ikväll blir det fota och filma lite när Emma & Johanna hoppar, och även titta när Therese rider lite tänkte jag också ;) Men annars har jag inte särskilt mycket för mig, får föfsöka göra färdigt APU uppgiften och läsa några sidor i svenska boken så har man gjort färdigt allt för denna veckan ;)


my little princess,

Människan är en konstig art

Suck säger jag till folk, hur dom ibland orkar med sig själva? Bara acceptera det man säger, ni måste inte förstå, bara acceptera. Att bli sur och bete sig som man gör, hur orkar man, kan man inte bara leva med att folk har oliak åsikter om saker och ting? Sagt är sagt, och gjort är gjort, lev med det liksom ;)

haha, en lite meningslöst inlägg kanske, men ibland undara jag hur folk tänker ;)

Im dreaming?

VI HAR INTERNET PÅ VÅRAT RUM NU, ÖVERALLT, SLÅ DET NI! Mohahah (enda stället jag hade täckning var  på toan, och då var jag tvungen att sitta på själva stolen och ha datan i fönstret)
Hela ettan har vi klagat på att vi inte har någon täckning i Västergården (huset som vi bor i) eller iaf i just vårat rum, och nu äntligen efter ett år (-.-') är det fixat :-D
Så nu kan jag även uppdatera på rummet och vara lite aktiv även på kvällarna, ;) OCH jag kan lyssnar hur mkt jag vill på spotify!! :-D


Back to school!

Är tillbaka till skolan och ska nu börja på sin andra lektion, samhäll, buhuhu!
Men det är ändå ganska okej att vara tillbaka, livet rullar på. Ikväll kommer Therese med Sagaro och hjälpa henne att komma iordning lite kanske, sen händer verkligen ingenting ikväll! Det kommer säkert sluta med att jag sitter vid datan, haha.
Kanske ska försöka läsa ut fyran i Twilight serien, ha hållt på med den verkligen länge, började läsa den innan sommaren, och nu har jag bara ett kapitel kvar! ;)

Vad ska ni hitta på idag? :)


Frihet

Sitter och rensar igenom papper, eller jag har rensat igenom hela mitt rum, vi ska flytta, eller jag, mamma och Lydia flyttar in till stan, ja mina föräldrar ska skiljas/separera, vilket ha pågått snart i ett år, och nu har vi hittat lägenhet så har packat och rensat hela helgen, hittade då mina betyg och fick ett papper som vi fick av lärarena när vi gick ut nian, ett papper och frihet, och här är två punkter som fastnade;

Frihet är att begära vad jag behöver
istället för att vänta på tillåtelse

Frihet är att våga ta risker för egen del 
istället för att välja att vara trygg och aldrig sätta båten i gungning, Kingsland

Snart är jackan min, jag och mamma betalar hälften var, och så ska vi bara hålla tummarna för att den finns kvar också :-D


Dagens

Här kommer en kort film från dagens träning, och jag blir lika glad varje gång, Dolly är grym, sådeså!


Film från 16september

Gårdagens träning i film, och jag kan inte mer än säga att DOlly var grym igår, och jag är superstolt över henne, vilka framsteg vi har gjort, så varsågoda, se på filmen, lämna gärna en kommentar! :)


Mycket på gång!

Nu var det som vanligt ett tag sen som jag uppdaterade! ;)
Men jag har fullt upp heela tiden, men en sak jag måste berätta är att träningen med Dolly har gått så sjukt bra nu det sista! Skänkelvikningarna sitter, och vårat nya trick, stegra, det var inte alls meningen, jag backade henne och var tvungen att ta ett steg emot henne, och vips hoppar hon till! Sen prövar jag igen, fast jag denne gången säger upp och ut med armarna, och tror du inte hon gör samma sak igen! Jag var jätteglad! Idag gjorde jag samma sak, och det räkte att jag sa upp, och gör hon små, osäkra stegringar, men vi är på god väg mot ett nytt trick, vilket är jätte roligt! :)

Nej nu ska jag in i duschen och sen sova och hålla tummarna för att vädret blir bätte imorgon, Dolly får gå med täcke inatt så hon får torka upp ;)


Snabbis

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova ;)
Passet med Quattro gick jättebra, kommer upp en skiss senare, pusshej

RUBRIK

Red Quattro idag, och det blev lite hoppning på schemat idag, vilket gick riktigt bra! Ett kryss på mitten av ridbanan, på medellinjen.
Travade över och tränade på att sen fortsätta trava över och inte hoppa över och sen fortsätta i galopp, och vi lyckades några gånger, duktig häst! :-D
Sen tog vi det även i galopp och vi fick även där till några riktigt grymma hopp, och jag tänkte hela tiden på mig själv att ta fram händerna och ge eftergift och inte böja armbågarna bara ;) Och jag tyckte jag lyckades bra!
Sen lite dressyr, i skritten funkade hon riktigt fint och sen även i traven och lite sådär i galoppen, men är supernöjd med henne idag! Tänkte rida henne imorgon med, i paddocken med lite koner kanske och en bom, ska klura ut ngt :-D

Dolly & Ferro fick gå inne inatt, då vädret var lite sådär och Lydia ville ha inne Ferro så fick Dolly vara sällskap och dom verkade trivas med att stå inne inatt ;)
Dolly får vila idag och imorgon, sen blire löslongering och tänkte även filma så ni får se hur det går för oss nu för tiden ;)


Godnatt

nu ska jag sova, och imorgon är det ridning på Quattro som gäller, håll tummarna för att det går bra :)
Och så tänkte jag kanske köra igång någon tävling, vore skoj, :)
Jaja, nu ska jag i alla fall sova efter en bra dag, Godnatt! :)


Jag är med och tävlar


klickbar bild, var med du också! :)

Bilder från 11 september


Hahah, jag skulle sätta mig, och så missar jag  trädet jag skulle
sätta mig på, och så slutar det med ett skratt, ont i handleden och i rumpan,
haha!

Min prinsessa

Min prinsessa blev bortskämd idag!
Rykt man och pannlugg, rejält rykt, klippa öron (från mycker utväxande hår) klippt vid ganaschen, klippt runt kronranden, och sen bara mysa :)

Här kommer lite före & efter bilder ;

pannluggen

före               efter

svansen
(har dock inte rykt eller klippt den, bara borstat ut den med en vanlig rotborste, superbra, den blir fluffig och fin, perfekt till tävlingen eller utställningen!)


före               efter

manen

före                          efter

Vad tycker ni? :)
jag kan säga att jag är grymt nöjd, har aldrig rykt en man förut, bara klippt lite, så jag är supernöjd, och jag tycker Dolly passade i den längden på manen!
Har bara använt pälsglans i manen, och ett tips till er dom har en häst med lång man, dränk den hellre i mycket pälsglans och borsta igenom den någon dag i veckan, det funkar på Dolly, då blir det inte så sliten :) Eller jag måste göra så, då jag bara är hemma på veckorna och har ingen möjlighet att borsta igenom den ;)


Blandade bilder från olika dagar

Här kommer bilder på hästarna här hemma när jag har varit i farten med systemkameran ;)Bilder kommer även komma från APUN med dom lägger jag ut när jag har haft hela APUN ;)

Fånga Dagen

Igår fick Dolly massage, och hon älskade det! Dock var det inte så positivt, det satt mycket i henne, så hon ska vila i två dagar, ev en promenad, sen ska vi ge henne massage igen om 1½ , 2 veckor igen så får vi hoppas att det går att reda ut allt nästa gång, lilla gumman! Men jag kan också se sen hur grymt hon kommer gå när alla knutar och det onda är borta i henne!

Jag och Therese har även kört Sagaro två gånger och det har gått jättebra, han är lugn som en filbunke, även i traven, han drar inte alls och vill bara trava iväg som en travhäst, utan han tar mest i och måste öka traven för han är inte riktigt van vid denna vagnen och så drar han två stycken ;)

Här kommer en bild när vi kör världens bästa kille! :)
Sammanfattning

Nu sitter jag nyduschad och ska snart ut och sova efter en härlig dag på jobbet, en ganska slapp dag, gjort rent speglarna i ridhuset, tagit in hästar, pussar på hästar, fyllt på vatten i hagen och sen kollat på lektioner, så ja en slapp dag helt enkelt!
Imorgon är sista dagen på denna veckan, för vi ska vara med på tävlingarna nästa fredag och ska vara där heeela dagen så dom tyckte vi skulle ta ledigt på fredag så varför inte :-D
Så kan vara med när Lena kommer och masserar Dolly, vilket är super!
Idag fick jag även rida Quattro en sväng i paddocken, det var roligt och Quattro var lika framåt och pigg som vanligt och redo för nya bus ;) haha.
Imorgon ska jag rida henne och någon dag i helgen och sen nästa vecka, vilket jag ser fram emot!

Med Dolly har det gått så sjukt bra! Skänkelvikningarna sitter och även att hon kan backa när jag har gjort halt på volten och så är det bara att säga back så backar hon, och hon kunde backa en hel volt igår, så stolt! :-D
Nu ska vi bara träna upp styrkan i skänkelvikningarna så hon orkar göra ett steg längre varje gång, hon är verkligen grym! Ska försöka filma nästa gång så ni kan få se :-D
Nu blev det ett långt inlägg, men det är lika bra att skriva av sig, man vet inte när jag har data nästa gång, har fullt upp hela dagarna så hinner inte sitta så mycket vid varken data eller tv, men det är faktiskt ganska skönt :-D

Hejsan!

Nu sitter jag hemkommen från jobbet, och ska strax ner till paddocken och kolla när Therese och Linda rider sin två förälskade hästar ;)
Med Dolly har det gått sjuukt bra! Skänkelvikningarna sitter jättebra! Och har bara tränat tre gånger på det, och hon kan redan, nu ska vi bara träna på att göra det lite längre och jag ska öka avståndet så jag inte måste stå så nära henne och peka ;)
Imorgon ska jag få rida Quattro, och även i helgen och någon dag nästa vecka, och det ser jag fram emot :-D
Nu måste jag hjälpa Linda och sätta på Quattro benskydden, PLIKTEN KALLAR, ojojoj, vad vore dom utan sin lilla hästskötare, hehe.


Bilder från 5 september

Photoshot på Lydia & Ferro idag, i westernsadel , är ganska nöjd med fotograferingen, några kort som blev riktigt grymma, men dock hittade inte kameran fokus på vissa bilder, så det blev pannkaka av dom, suddigt på ekipaget liksom..
Men jag håller på att lära mig så mycket det går, så snart ska det nog få ordinng på fotandet :-D

Här kommer några av de 113 bilder som togs ;)
alla bilderna oredigerade, så det bilder som är väldigt ljusa är oredigerade, har inte orkar ta mig i kragen och göra det helt enkelt ;)


och så måste vi avsluta med en failbild!
Lydia och Ferro skulle hoppa över en gren som låg där, och Lydia har wesernsadel, och det är inte en bra kombination, och ferro tar såklart ett jättesprång! ;D


westerntema a la Lydia & Ferro

SKa strax ut och fota Lydia & Ferro som idag ska ha westerntema, vi fick låna Therese westernsadel, stoort tack!
Så nu ska vi bara komma på något bra ställe man kan vara på, så kommer ni få se lite bilder senare idag från idag! :-D
Jag tror att det kommer bli jättebra bilder, vädret är ju super, och så ska man fota en sööt ponny, och sin lillasyster ;)

Dolly kommer att få sig en rejäl rykt idag uppe i hagen i det fina vädret, och så går jag en liten promenad med henne, och så ska vi bara ha det mysigt :-D


Bilder från 4 September (Dolly träning)


båda sötnosarna i likadant täcke, dock olika storlekar då men ;)

Bilder från 4 September
Bilder från 31 Augusti

När vi släppte ihop alla hästarna på morgonen, då Quattro och Sagaro gått tillsammans under natten, så innan jobbet gick vi upp och släppte ihop dom ;)
Foto & Hästar

Ska nu ta på mig stallkläder, ta med kameran och cykla upp till hagen och fota, grymt fint väder ute, och pussa på Dolly och känna igenom henne lite hur hon verkar, sen slänga på henne och Ferro täcke under natten, Ferro är känslig nu när det blivit så kallt, han blir suuperhalt, och Dolly får ha täcke tills hon fått massage så vi vet vad som är fel på henne ;)
BIlder kommer upp ikväll från dagen!

Solen skiner himlen är blå

Strax ska jag ta på mig ett tjocktröja, gå ut och hämta systemkameran, och ta mig ner till paddocken där Lydia&Ferro, Linda&Quattro ska hoppa idag. Så ikväll kommer kort upp från träningen.
Btw, Hovslagaren var här i Torsdags, och i fredags hade Quattro trampat av sig ena framskon, så imorse kom han igen och slog på den, så nu är det boots fram som gäller för hennes del ;)

Och vädret är superhärligt ute, solen skiner och det är så där lagom varmt, lite kallt, hösten är påväg, det gillar vi!

Super Dålig uppdate

Men jag har liksom inte tid att sitta vid datan så mycket, först jobb sen egen häst att ta hand om sen är jag ganska slut måste jag säga ;)
Denna APU veckan har varit jättebra, rolig, och mycket häst, såklart! Har fått en ny favorit, Paganini, ett svenskt halvblod på 14 år, sen supermysig kille :)
Har ridit honom två dagar denna veckan, har även hoppat honom på terrängbanan vilken uppskattades av oss båda.

Träningen med Dolly har gått bra, dock har hon troligen ont i vänstersidan, hon har alltid haft en svagare sida, men nu har hon ont, lite pga den snabba väderomväxlingen, det har blivit kallt snabbt och hon har börjat bli stel, och hon kan säkert ha ont, så nu ger jag henne gurkmeja (pulver) och b-vitamin, och nästa vecka ska hon få massage, så håll tummarna för att det inte är något allvarligt!
Jag märkte det häromdagen när jag löslongerade henne, att hon fattar höger galopp från skritt, och även halt, men sen när vi byter till vänster varv och ska göra samma sak, vägrar hon, totalvägrar, om jag gör det från trav och gör "galoppskänkeln" så travar hon bara snabbare och snabbare, och hon sprakade mot mig en gång, för hon gillade inte alls vad jag försökte göra. Sen när vi gör vädningar, så är det lätt att göra från höger varv till vänster varv, men tvärt om går det mycket långsammare, så något är dert ju!


APU, Alingsås Ryttarsällskap

Där har jag hållt till dom tre senaste dagarna, på Alingsås ryttarsällskap, alltså APU, och har inte haft tid till datorn eller tvn, vilket igentligen är ganska skönt, men tomt, haha. Låter som att jag inte har ngt liv, men jag lovar, det har jag!
Apun har börjat bra, red en b-ponny och körde ponnygalopp med Therese runt galoppbanan, så sjukt roligt! Har nog inte skrattat så mycket på länge när jag har ridit, haha.
Sen har dagarna bara rullat på, Dolly är väl under igångsättning efter att ha vilat två veckor, har kört, vilket gick sjukt bra igår, duktig ponny! Idag var det katastrof! Vi hade ingen bra dag helt enkelt, så pratar vi inte mer om det, hon var bara vääldigt överambitiös, men hon är lika söt som vanligt, min lilla skrutta! :)

Sagaro har ju kommit hit, och han trivdes som fisken i vattnet redan efter en natt, lugn i stallet, och trivdes med hästarna, för han är i en miljö som han trivs i, stort och luftigt stall, och stora hagar :)
Massor av bilder kommer att komma från ihopsläppet, och efter veckan som gått!
Nu ska jag sova, godnatt! :)

(Hoppas inte på allt för bra uppdatering nu under dessa tre veckors apu)


RSS 2.0