Vem är jag?

Hejsan!
Mitt namn är Hanna Ling, är 17år, och brinner för hästar, speciellt är det väl shettlandsponyn som ligger mig varmast om hjärtat.
Jag har en shetlandsponny som jag delar med min systerdotter Tindra, Dolly heter hon. 16årigt shetlandsto, särskilt stor är hon inte, 94cm.
Vi köpte henne hösten 2001, det började med att vi behövde sällskap till min systers halvblod.
Åren gick, Dolly blev inkörd, inriden och vi kom ut på två tävlingar, och fick två clearround rosetter, åren gick ännu lite mera och jag växte, och växte då ur denna unaderbara lilla varelse!
Men jag har fått mycket inspiration via internet av vad man kan göra med sin shettlandsponny när du inte längre kan rida, och där är vi nu!
Jag och Dolly, det är verkligen så, HannaDolly, när livet är som Bäst!
Det vi håller på med idag och som vi båda älskar är, körning, tömkörning, NH, agility ,trickträning m. klicker, handlerhoppning och njuter av vad livet har att ge! Vi tävlar även i tömkörning (dressyr & precision, och våran första dressyrtöm. då tog vi hem vinsten, och lyckan var enorm!), handlerhoppning, agility, och vi har samlat ihop många rosetter sen vi började tävla i dessa grenar 2009! :)

På strömma Naturbruksgrym. där jag går första året med Hästhållning som inriktning, där rider jag dagligen skolans hästar om dom behöver hjälp, eller någon häst som imte går lektion, eller bara behövs pysslas meed eller ska sättas igång efter skada, så är jag deras högra hand kan man säga, och det är super kul!

En speciell ponny som jag fick i uppdrag på skolan var att få mer posotiv till ridningen var Dun Ari, även kallad Duni, jag fick han att bli positiv till ridningen, genom att först bara i boxen göra han positiv, genom att han först skulle söka kontakt med mig i boxen och att inte jag kom och trängde sig in på honom, och vi lyckades, sen ridningen var det galna turer, många bocksprång blev det, inte för han var arg, utan av lycka!
Vi fick ungefär 2-2½ mån tsm, sen drabbades han av kolik, han hade haft det många ggr innan jag började med honom, hans mage var jättekänslig, och denna gången var det gaskolik, han åkte in och dom gjorde allt, men han fick lugnt och stilla somna in, och saknaden efter den ponnyn är enorm, speciellt när det var en problemhäst kan man säga, han litade i slutet näst intill bara på mig, han var hela tiden positiv i boxen med mig, så saknaden är enorm!
Läs om min och Dunis resa under kategorin Duni&Hanna om ni vill läsa vad vi gjorde och hur vi gjorde :)

Det var väl lite om mig, vill du veta mera, är det bara att fråga, släng in en kommentar så ska jag så fort jag kan svara på den! :)

Kommentarer
Postat av: Athletes Fitness

Your site is best for specialist! i Like IT!

2011-05-16 @ 11:51:00
URL: http://athletes-fitness.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0