SURPRISE!

Okej, nu kan jag inte hålla mig mera ;D

skrev i några inlägg sen att en överraskning skulle presenteras, och jag kan inte hålla mig längre så tänkte försöka knopa ihop ett inlägg om vad det är :-D

Jo, i sommar kommer jag och Dolly få sällskap! En till shettis helt enkelt. :)
Hönsetorps Ajax, *2006*, här finns uppfödaren, och här är hos hans nuvarande ägare, Lena Johansson! (Lena är hästmassör och håller på med westernridning, hon har även sin shetlandsponny Eros till salu, hingst, läs om honom på uppfödarens sida och även på Lenas sida, där finns info!)
Som ni vet ligger shetlandsponnyn mig varmt om hjärtat, och kommer nog alltid att göra, men jag har även frågat om jag får komma och hjälpa henne med hennes två shettisar då hon har lite dåligt samvete för att hon inte hunnit med dom. Så nu i sommar så ska jag hjälpa henne med Ajax då, få upp kondisen och även prova på lite av de saker som jag och Dolly sysslar med (agility,handlerhoppning,klickerträning,NH och såklart körning). Ev ska han komma hem till mig i två veckor så jag verkligen kan jobba med honom då det inte är så jättelätt att ta mig dit till henne tyvärr, men några gånger sak jag allt ta mig dig, i så fall får jag väl cykla ;D

Och detta ser jag verkligen fram emot! Att ha något nytt att jobba också, så jag & Dolly kommer nog få en grym sommar framför oss! :)

Kommentarer
Postat av: Matilda

SV: Ja det blir ju så =D

2010-06-11 @ 17:25:11
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Annnnaaaa'

vart har du köpt din shettis dolly ifrån ? ;)

2010-06-11 @ 18:39:33
URL: http://koukila.blogg.se/
Postat av: Annnnaaaa'

Okej :) För jag såg för ett par år sedan en shettis som var till salu som jag ville ha , den var fux och hette Dolly :) I Eskilstuns tror jag den fanns då , stall GINDEMO tror jag det var som ägde den , tänkte om det var samma kanske =)

2010-06-12 @ 21:03:19
URL: http://koukila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0