Sommarlov here i come!

Idag kändes det verkligen att sommarlovet är här!
Började med att jobba, och det gick vääldigt fort!
Sen sätta sig på bussen till stan, och sen sätta sig på nästa buss till stallet ;)
Där väntade Rebecka, och snäll som hon var hade hon tagit ner Dolly, eller hon kom med henne när jag började mocka hos Ferro ;)
Hittade inte Dollys gröna grimma som jag brukar ha när jag hämtar henne så antog nästan att Rebecka var påväg ner med henne och Pärlan ;)
Sedan var det volten som gällde för mig och Dolly, vi hoppade och jag tränade på att skicka iväg henne över ett hinder, och det gick, första gången var det perfekt, tyvärr kom hon inte över hindret men hon tog verkligen kommandot jag gav henne och hon skickades iväg, hade longerlina och det gillade jag inte riktigt, kan inte skicka iväg henne på samma sätt, har en lina som stoppar och så, så nästa gång blir det paddock och löst som gäller! ;)
Har även en nytt trick på gång, gå fot! Och det lyckades vi med bra idag, en gång var grym dom andra var halv bra men en bra bit påväg!
Klappar på knät och säger gå fot så kommer hon in och går brevid mig, så nära hon kan, har film på det, och har även film när jag skickar iväg över hindret! :)

Så filmerna kommer lite senare ikväll! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0